Nici măcar nu a ajuns președinte al României și, candidatul meteoric din al doilea tur are o poziție clară față de români: îi ignoră. S-a văzut cum s-a strecurat până-n turul întâi, acum s-a ascuns la alegerile parlamentare și mi-e teamă că va sta așa până după alegerile prezidențiale.
CITEȘTE ȘI: Acum! S-a încheiat numărătoarea voturilor în Argeș! Cum s-a votat?
Georgescu îl întrece, de departe, chiar și pe Klaus Johannis. Președintele cel mai puțin comunicativ al României nu avea metehnele candidatului mesianic de acum. Voi face câteva comparații, a nu se înțelege că-i fac vreun laudatio, celui ce în curând, va fi fostul președinte. Dar….
Să facem o scurtă recapitulare: Johannis și-a făcut campanie, printre oameni pe stradă. Georgescu nu s-a întâlnit cu niciunul dintre diasporenii pentru care plânge sau cu vreun român din vreun sat.
Johannis a participat la niște emisiuni de dezbatere, mai ales la primul mandat, Georgescu s-a plâns că nu l-a chemat nimeni la emisiuni.
E plin internetul, tik-tok-ul de emisiuni din care au izvorât miile de perle ale candidatului iluminat. Deci, cu atât mai mult vrea să stea departe de întrbări.
În fața porții, la întrebările jurnaliștilor, nu și-a mai putut stăpâni nervi, grimasele fiind vizibile pe fața lui. A sfidat ziariștii și a plecat.
A sfidat România și pe românii pe care se bate cu pumnul în piept că îi iubește
De 1 Decembrie a sfidat România prin lipsa de mesaje, iar în seara aceleiași zile i-a sfidat pe români. Un candidat la președinție aflat în turul doi are obligația să iasă public, să transmită mulțumiri pentru cei care au ieșit la vot și care au ales Parlamentul. Parlamentul lui cu care va lucra prin iubire. Nu a felicitat partidele cu care va lucra. Nu vrea decât emisiuni aranjate, nu vrea decât să vorbească singur la cameră pentru că așa a fost învățat. Pentru că gafează grav, nu are empatie și nici un gând de a ne face nouă bine. Este un instrument care, scos din linia lui de lozinci, se pierde și dă cu oiștea-n gard. Pentru mine, ca ziarist, e simplu: ce a început prost, se va termina și mai prost. Dacă acum nu răspunde jurnaliștilor, mâine- poimâne îi va desființa. Și exemplele curg. Ca să nu mai vorbesc despre apariția la vot flancat de 3-4 bodyguarzi de parcă România nu e țară sigură. Este țară sigură, domnule profesor. Mai sunteți profesor la Universitatea din Pitești? Că nu ați mai fost văzut de mult la cursuri.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp