prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Gestul terifiant al unei mame de 18 ani! Ce i-a făcut bebelușului pentru a-l impresiona pe iubit?!?

O tânără de 18 ani a recurs la un gest șocant, într-o tentativă disperată de a se împăca cu fostul său iubit. Incidentul a uimit întreaga comunitate, iar tânăra a fost ulterior arestată și acuzată de cruzime împotriva copilului.

CITEȘTE ȘI: VIDEO DE LA LOCUL GROAZEI! ACCIDENT MORTAL! IMAGINI DE COȘMAR DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

Un bebeluș a căzut victimă cruzimii. Un act inconștient al unei tinere mame,  act care te lasă fără cuvinte, a uimit o lume întreagă. Femeia ar fi recurs la acest gest revoltător într-o încercare de a-l determina pe tatăl copilului să se întoarcă la ea. Potrivit autorităților, i-a trimis fostului iubit o fotografie tulburătoare în care era surprinsă călcându-și bebelușul pe cap.

O prietenă a tinerei, care a văzut imaginea, a alertat autoritățile, raportând poliției această acțiune șocantă.

Imediat polițiștii au făcut cercetări și au găsit fotografia incriminatoare în telefonul Aliciei. Ancheta a scos la iveală faptul că tatăl copilului se despărțise recent de tânără, iar aceasta spera să-l recâștige prin intermediul acestui act extrem.

„A declarat că este supărată pe tatăl copilului ei și i-a trimis o fotografie cu ea călcând pe capul copilului pentru a vedea dacă tatăl bebelușului se va întoarce la ea,” au spus polițiștii.

Declarațiile tinerei mame

În fața autorităților, Alicia Brea a susținut că, în plus față de fotografia incriminatoare, i-a trimis tatălui mai multe imagini cu bebelușul nevătămat, pentru a demonstra că nu avea intenția de a-l răni. Oamenii legii au confirmat că nu au observat răni vizibile la copil în urma incidentului.

Chiar și așa, întâmplarea a stârnit un val de indignare în lume și pe rețelele de socializare, unde mulți și-au exprimat dezgustul și preocuparea pentru siguranța copilului. Autoritățile din Florida continuă să investigheze cazul pentru a asigura protecția copilului și pentru a stabili toate circumstanțele care au condus la acest gest șocant.

Alicia Brea se confruntă acum cu acuzații grave și consecințe legale pentru actele sale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.