Gunoaie cu tot cu pubele – aruncate în pârâul Turcești! Piteșteancă amendată!

O femeie a fost amendată de Poliția Locală Pitești după ce a aruncat gunoiul cu tot cu europubele în pârâul Turcești. Din primele informații, se pare că aceasta a fost văzută de mai mulți locuitori din zonă care au sunat la dispeceratul Poliției Locale și au anunțat lipsa de respect arătată de femeie. La fața locului s-a deplasat un echipaj, iar în scurt timp a fost identificată femeia. Pentru ce a făcut, aceasta a fost amendată cu o mie lei.

„Ieri, 10.11.2022, în jurul orei 8:30, la dispeceratul Poliției Locale Pitesti a fost primit un telefon cum că, pe strada Turcești, o persoana de sex feminin, a aruncat gunoiul menajer cu tot cu europubele, în pârâul Turcești. În scurt timp, un echipaj al Poliției Locale, Compartimentul Protecția Mediului, a ajuns în zona respectivă și a indentificat persoana în cauză, M.M. de 53 de ani. Aceasta a fost sancționată  conform legii cu 1.000 de lei” transmite Poliția Locală Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.