Haiducii Muscelului ridicați din case de mascați!

7

Haiducii Muscelului ridicați din case de mascați! La primele ore ale dimineții au aavut loc descinderi în zona de nord a județului Argeș! Oamenii legii vizează un grup infracțional specializat pe furtul de animale.

Acțiunea este desfășurată sub coordonarea IPJ Sibiu cu sprijinul Poliției Câmpulung și a mascaților. Potrivit oamenilor legii, membrii grupări ar fi frați și ar fi vorba de aceleași persoane care în urmă cu câțiva ani au mai fost vizitate de mascați fiind și atunci suspectați de furturi de animale și de trafic de țigări netimbrate.

„Haiducii“, cum sînt cunoscuţi cei cinci fraţi în comu­nă, par să nu mai aibă frică de nimeni şi de nimic, impunînd localnicilor neputincioşi le­gea lor: a pumnului şi intimidării.

Acum, acești se pare că au comis-o din nou! Ar fi acționat pe raza județului Sibiu pe la crescătorii de animale. Polițiștii îi vor conduce la sediul instituției unde vor fi audiți în urma acestora stabilindu-se dacă pe numele lor vor fi emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

Revenim cu amănunte!