prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! 50 de elevi – navetă de 15 kilometri prin pădure! Se întâmplă în Argeș!

Aproximativ 50 de copii din comuna Mălureni sunt nevoiți să facă naveta 15 kilometri în fiecare zi pentru a merge la școală. Timp de câțiva ani, s-a încercat aducerea unor containere în care elevii să poată învăța în satul Păuleasca, dar totate eforturile au fost în zadar. Pe fonduri europene  nu s-a putut, la bugetul local nu au existat bani sau voință, astfel încât școlarii au fost nevoiți să meargă în satele vecine.

Cătălina Dumitrașcu, inspector general adjunct al ISJ Argeș, a anunțat în cadrul Colegiului Prefectural că au existat discuții cu directorul școlii din localitate, iar în aceste momente se caută soluții pentru achiziționarea unui container.

„A fost o discuție despre niște containere care puteau fi duse. S-a încercat pe fonduri europene, dar din păcate nu s-a concretizat, au încercat să găsească finanțare prin autoritățile locale, nu s-a putut. Cred că acolo ar trebui să fie o școală care să cuprindă toate ciclurile școlare. Să faci naveta 15 kilometri prin pădure, nu este ușor. Înainte erau 15 copii, acum sunt peste 50” a spus Cătălin Dumitrașcu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs