prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! Polițiști mușcați și atacați de o femeie!

Halucinant! Polițiști mușcați și atacați de o femeie! O româncă în vârstă de 33 de ani a îngrozit și speriat o comunitate întreagă în fața unui bar din piața municipală din Piazzale Lagosta din Milano. Ofițerul de securitate al barului, respectiv un pakistanez în vârstă de 32 de ani a chemat poliția în jurul orei 22.15, pentru că femeia lovea cu picioarele și cu pumnii în geam.

CITEȘTE ȘI: BANI PUBLICI PENTRU FC ARGEȘ! OBIECTIVUL PROPUS ESTE INCREDIBIL!

Când bărbatul a încercat să o oprească, femeia l-a mușcat de braț, atât de tare încât acesta a ajuns la spital. Imediat la fața locului au ajuns și polițiștii însă, în încercarea de a o opri, femeia i-a atacat și amenințat: „O să vă omor, o să vă iau pistolul și o să vă împușc în cap, nenorociților”, i-a amenințat femeia.

După incident, doi ofițeri au ajuns la spital și au nevoie de îngrijiri medicale timp de cinci zile, iar femeia a fost reținută de polițiști.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs