Halucinant! Tânăr prins drogat la volan pe A1!

În seara zilei de 10 septembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii rutieri din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București – Ramnicu Vâlcea au depistat, pe A1, sensul de mers către București, un bărbat de 31 de ani, din București, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! ÎNSĂRCINATĂ ÎN 8 LUNI-A SFÂRȘIT ÎN MÂINILE FOSTULUI SOȚ! UCISĂ CU SÂNGE RECE!

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de laborator a substanței a cărei prezență a fost detectată.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin. 2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce al conducătorului auto a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.