prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! Un călugăr sihastru a vrut să violeze o enoriașă!

Un călugăr sihastru a încercat să violeze o enoriașă după ce aceasta a venit la mânăstire să se roage. Din primele informații, se pare că bărbatul, cuprins de aburii alcoolului, a fost vizitat de femeie, iar la un moment dat a început să îi ceară acesteia să rămână peste noapte. Când a văzut că enoriașa îl refuză în mod repetat, a început să o lovească și a încercat să întrețină relații sexuale. Din fericire, femeia a reușit să scape din mâinile călugărului și s-a dus direct și a anunțat autoritățile. Bărbatull a fost reținut pentru 24 ore, iar ulterior a fost prezentat instanței care a dispus arestul preventiv pentru 30 zile.

CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ! ANGAJAT AL PRIMĂRIEI PITEȘTI ȘI UN DEZVOLTATOR IMOBILIAR RISCĂ ANI GREI DE ÎNCHISOARE! BLOC CONSTRUIT ILEGAL!

“La data de 11 septembrie, o persoană de sex feminin în vârstă de 34 de ani s-a deplasat la o chilie aflată pe masivul Postăvaru pentru a îl vizita pe inculpat, călugăr în vârstă de 57 de ani. Pe fondul consumului de alcool, acesta din urmă ar fi insistat ca persoana vătămată să rămână peste noapte şi, ca urmare a refuzurilor repetate, a încercat să întreţină raporturi sexuale neconsimţite cu aceasta. În cadrul incidentului, victima a fost agresată fizic şi a reuşit să scape, profitând de un moment de neatenţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs