prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! Un jandarm și-a violat în repetate rânduri fiica! Mama copilei știa!

O copilă a trăit un adevărat coșmar după ce tatăl său vitreg, jandarm la o unitate din Capitală, a violat-o timp de doi ani. Din primele informații, se pare că totul a început când fetița avea 13 ani, iar abuzurile se petreceau chiar sub privirile mamei sale, care nu a luat nicio măsură. Din câte se pare, sătulă de violurile repetate, minora s-a plâns mamei iubitului său, care a depus plângere penală împotriva bărbatului, iar oamenii legii care au instrumentat cazul au transmis dosarul către Parchetul Militar după ce au văzut că au de-a face cu un jandarm. Acum, atât cadrul militar, cât și mama fetiței au fost trimiși în judecată, riscând ani grei de închisoare.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 4 ANI MORT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE!

„Sesizarea dateaza din luna decembrie a anului 2022. Persoana a fost trimisă în judecată de curând, iar în această perioadă nu a mai desfășurat activități operative. Având în vedere că aspectele anchetate de organele de urmărire penală nu sunt în legătură cu atribuţiile de serviciu ale persoanei, Jandarmeria Capitalei a dispus propriile măsuri legale, în concordanţă cu aspectele în cauză, fără a pierde din vedere prezumţia de nevinovăţie de care jandarmul beneficiază în prezent, în conformitate cu prevederile cadrului legal actual, după cum urmează: jandarmului i-au fost schimbate atribuţiile de serviciu.

Imediat după încheierea etapelor procesuale și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare. Ne reafirmăm, în mod transparent, asa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijinul necondiționat instituțiilor statului și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații și vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele necesare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs