prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Horoscop 23 februarie. Balanţa face investiţii hazardante!

Astăzi trebuie să se acorde o mai mare atenţie sarcinilor de serviciu pentru a nu crea probleme iar Balanţa şi Capricornul să se abţină de la a face investiţii.
Berbec
Cheful de distracții şi aventuri continuă sa te însoțească şi astăzi. Astfel, foarte ușor pot apărea discuții aprinse cu ceilalți, pentru că pari neserios în rezolvarea sarcinilor care îţi revin. Controlează-ţi reacțiile şi fii prudent în relații. De la o banală glumă, cei dragi se pot supăra pe tine cel puțin o lună de zile de acum încolo.
Taur
Cu greu te desprinzi astăzi de confortul casei sau de membrii familiei. Rezolvă-ţi atent treburile de la serviciu. Este posibil sa apară neplăceri datorită neatenției. A doua parte a zilei îți aduce alături persoana iubită sau copiii. De asemenea se conturează întâlniri şi discuții agreabile cu persoanele din anturajul apropiat. Rezervă-ţi momente de relaxare!
Gemeni
Sunt posibile călătorii pe distanţe scurte şi conversaţii multe cu neamurile sau prietenii apropiaţi. Totuşi, avalanșa de informații care se vehiculează în preajma ta te poate obosi. Selectează subiectele discutate şi reţine sau notează doar ce intră în sfera ta de interes. După-amiaza se întrezăresc activităţi domestice, alături de membrii familiei.
Rac
Ziua îţi poate aduce noutăţi legate de salarizarea ta de la un loc de muncă. Sunt veşti bune, însă deocamdată respingi tot ce apare din partea şefilor sau a autorităţilor în general. Ferește-te de certuri, conflicte colegiale sau comentarii nefondate pe marginea unor subiecte cunoscute puțin sau deloc. Spre seară sunt momente bune de a te întâlni cu prietenii apropiaţi.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN PITEȘTI – BLOCATĂ ÎN INSTANȚĂ! GENTEA: „MI SE PARE CĂ CINEVA VREA SĂ NE ÎNCURCE ȘI NIMIC MAI MULT!”

Leu
Sunt momente excelente de a-ţi alcătui planuri pe termen lung. De asemenea te poți ocupa de reorganizarea garderobei, de a lua legătura cu prietenii sau rudele de care nu mai ştii multe în ultima vreme sau pur şi simplu poți hoinări prin locurile preferate. Stările tale de spirit traversează o gamă largă, existând riscul dispersării în activităţi obositoare.
Fecioară
Se recomandă discreție, activităţi de rutină şi relaționarea doar cu persoanele dragi şi de încredere. Energia ta vitală este la cote joase, astfel că ai nevoie de odihnă şi detașare de forfota cotidiană. Posibil să apară neplăceri din partea unui prieten sau a unei persoane care îţi promisese ajutor profesional la serviciu. Ai răbdare şi încredere în propriile tale forţe.
Balanţă
O zi în careţi-ar prinde bine un tratament de înfrumusețare sau îngrijire corporală. Gândurile îţi zboară mai mult la distracţii, prieteni sau la bugetul personal disponibil pentru cheltuielile tale personale. Evită să te hazardezi în investiții nefondate. A doua parte a zilei vine cu informaţii financiare prețioase.
Scorpion
La serviciu se anunţă ședințe fulger. Șefii vor dori explicații, iar colegii vor ajutor substanțial din partea ta. Este bine să-ţi rezolvi mai întâi sarcinile tale de lucru şi să-ţi pregătești atent discursurile pentru şefi. Vorbește strict, direct şi la obiect. A doua parte a zilei îţi aduce în preajmă prietenii, dar sunt şanse să apară şi admiratori.
Săgetător
Este o zi în care mentalul îţi este răscolit. De aceea evită activitățile intelectuale, discuțiile ample sau luarea deciziilor importante. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a renunţa la idei, concepții sau filozofii de viaţă care s-au dovedit de-a lungul timpului perimate. Rezervă-ţi momente de relaxare, plimbă-te în aer liber sau lecturează cărţi amuzante.
Capricorn
Ziua este favorabila achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Evită planurile de investiţii, achiziţionarea unor bunuri scumpe sau ajutorarea materială a altora. Sunt momente bune doar pentru plăţi minore. Neplăcerile legate de bugetul disponibil ţin doar de capricii. Cineva din anturajul apropiat îţi poate oferi idei bune pentru a-ţi mări veniturile.
Vărsător
Pot apărea momente bune de relaţionare cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri. Chiar dacă în fundal există animozităţi, astăzi sunt şanse de reconciliere. Totul este să fii deschis la dialogul cu ceilalţi. De asemenea ar fi bine să te implici mai mult în activităţile comune cu alţii. Spre seara vor interveni chestiuni financiare, de genul achitarea unor facturi urgente.
Pești
Planifică atent treburile de la serviciu, dar şi pe cele personale de acasă. Posibil să ai puţin spor în realizarea sarcinilor de astăzi. De aceea ocupă-te doar de priorităţi. Sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi, la nevoie, să ceri sfatul unor specialiști în sănătate. Pe de altă parte, sunt momente bune de a analiza pe îndelete climatul din segmentul profesional.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs