prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Horoscop 9 iulie. Care sunt cele două zodii care azi au noroc de bani sau de proprietăţi

Deşi e marţi, nu sunt trei ceasuri rele, ci mai degrabă o zi norocoasă mai multe zodii care vor să facă schimbări importante în viaţa lor sau să-şi achiţioneze noi proprietăţi. Există, însă, şi unii nativi care, dacă nu reuşesc să-şi controleze tonul şi comportamentul, pot avea de pierdut.

Berbec

Pentru nativii Berbec, ziua ar putea fi cu ghinion, dacă nu vă controlați tonul pe care vorbiţi și comportamentul. Orice schimbări pe care plănuiați să le faceți în cariera dvs. s-ar putea dovedi benefice. Cineva apropiat, poate chiar copilul, ar putea obține un nou loc de muncă astăzi, iar dvs. ați putea găsi, de asemenea, o nouă oportunitate în carieră.

Taur

Pentru nativii Taur, ziua de astăzi va fi favorabilă în ceea ce privește problemele de serviciu. Trebuie să vă concentrați în întregime asupra sarcinilor profesionale. Dacă plănuiți o călătorie scurtă, asigurați-vă securitatea obiectelor de valoare.

Cu ajutorul părinților sau al unui membru din familie, o sarcină blocată poate fi finalizată. Un adversar vă poate pune probleme. Fiți prudent în tranzacțiile financiare.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, ziua este promițătoare în ceea ce privește norocul. Multe sarcini vor fi finalizate datorită înțelegerii și perspicacității dumneavoastră. Ați putea organiza un eveniment acasă. Ar putea apărea, totuşi, înjrijorări privind sănătatea unui prieten.

Rac

Pentru nativii Rac, ziua de astăzi va fi favorabilă în ceea ce privește chestiunile legate de proprietăți. Un vis de a cumpăra o casă, un magazin sau o proprietate nouă ar putea fi îndeplinit.

Cei care se pregătesc pentru un loc de muncă la stat trebuie să continue să muncească din greu. Dacă vă gândeați să împrumutați bani, aceștia vor veni ușor. S-ar putea să achiziționați o proprietate. Cei implicați în piața bursieră ar putea obține profituri bune.

Leu

Pentru nativii Leu, ziua va fi plină de discuţii Dacă există dispute în cercul dv. de prieteni, cel mai bine este să păstrați tăcerea. Veți găsi, în schimb, linişte în sânul familiei, iar dacă faceți schimbări la locul de muncă, acestea vor fi benefice. Totuși, evitați să vă schimbați rutina, deoarece ar putea să vă afecteze sănătatea. Planificați și continuați cu sarcinile dumneavoastră.

Fecioară

Dacă aveți o problemă juridică de lungă durată, s-ar putea să o câștigați și vă puteți planifica unele sarcini. S-ar putea să aveţi însă unele discuţii cu membrii familiei. O greșeală mai veche a dv. ar putea fi descoperită şi de aici discuţiile. Dacă ați făcut o promisiune cuiva, îndepliniți-o la timp pentru a evita problemele.

Balanță

Pentru nativii din Balanță, ziua de astăzi va fi profitabilă. Dacă aveați în vedere formarea unui parteneriat în afaceri, acesta va funcționa bine. Situația dvs. financiară se va îmbunătăți. Fiți prudenți cu vehiculele care se deplasează rapid. S-ar putea să aibă loc un eveniment de familie în care rudele vin și pleacă. Dacă ați făcut investiţii în ultima vreme, veți vedea rezultate bune.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, ziua va fi plină. Pe de o parte, este posibil să apară unele probleme de sănătate, pe care ar fi bine să nu le neglijaţi şi să faceţi un control medical. Pe de altă parte, ar putea să reapară şi nişte discuţii mai vechi în familie, dar pot fi rezolvate cu ajutorul unor persoane mai în vârstă. Fiți atenți dacă plănuiți o călătorie. Un vechi prieten v-ar putea vizita după o lungă perioadă de timp.

Săgetător

S-ar putea ca, din cauza muncii excesive, să vă simţiţi epuizat. Veți avea ocazia să întâlniți niște persoane influente, care vă vor fi de ajutor. S-ar putea să vă caute un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de foarte mult timp şi chiar să stabiliţi o întâlnire. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ar putea auzi vești bune.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, ziua va fi mai bună în comparație cu altele. S-ar putea să primiți vești bune de la tatăl dumneavoastră. Orice disconfort fizic cu care v-ați confruntat se va diminua. Dacă doriţi să achiziţionaţi o maşină, e momentul perfect. Dacă ați împrumutat bani înainte, veți putea să rambursați o parte semnificativă din ei.

Vărsător

Pentru nativii din Vărsător, ziua de astăzi va fi favorabilă, pentru că planurile dvs. de afaceri vor aduce profituri bune, iar abordarea atentă vă va ajuta să finalizați sarcinile. Dacă v-ați confruntat cu o problemă pentru o lungă perioadă de timp, probabil că va fi rezolvată astăzi. Cumpărarea unei proprietăți va fi o decizie bună.

Pești

Fiţi atenţi în cine aveţi încredere oarbă astăzi, pentru că este foarte probabil să suferiţi o dezamăgire. Încrederea în străini ar putea fi dăunătoare.  De asemenea, evitați să luați decizii pripite, pentru că le-aţi putea regreta mai târziu. Încercaţi să staţi departe de orice discuţii în contradictoriu, pentru că aveţi tendinţa de a vă enerva uşor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs