prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Horoscop. Momente unice în dragoste

Berbec

Astăzi te-ai hotărât să te lași purtat val. Te-ai săturat să fii o persoană perfect controlată. Şi pentru că este ceva diferit în atmosferă îţi poţi exprima liber nevoile. Vorbește cu partenerul tău despre dorințele tale. Relația ta poate beneficia doar de starea ta de spirit actuală, spun astrele.

Taur

Mişcarea planetelor v-ar putea schimba abordarea asupra vieții. Va trebui să-ți aprofundezi relațiile cu oamenii pe care i-ai întâlnit recent. Probabil că vei fi atras de unul dintre ei, dar fii atent, deoarece această persoană s-ar putea să nu simtă la fel pentru tine. Privește partea bună. De ce ai vrea să-ți irosești energia cu cineva căruia nu-i pasă de tine?

Gemeni

Întotdeauna trebuie să fii cel responsabil într-o relație. Ar fi înțelept să schimbi asta. Configurația planetară te poate ajuta să faci asta acum. Oamenii vor fi mult mai receptivi la farmecele tale naturale dacă îți poți schimba atitudinea faţă de ei, spun astrele.

Rac

Nu lasă emoţiile să pună stăpânire pe tine astăzi. Dacă le poți valorifica, vei avea forța vitală a zece oameni. Poți fi invincibil. Poți să faci orice ai chef și nimeni nu te poate opri. Iar dacă împărtășești această energie cu ceilalți, s-ar putea să le transmiţi din pozitivismul tău.

Leu

În cele din urmă, astăzi, vei ști ce înseamnă să fii responsabil. Vei simți chiar că te-ai născut să faci asta şi îţi vei coordona minunat ziua. Ești maestrul care conduce o orchestră completă şi le vei spune celor din jurul tău ce să facă pe parcursul întregii zile.

Fecioară

Spre deosebire de alte ocazii, astăzi îți vei arăta adevăratele sentimente. Chiar și atunci când le ascunzi, ele sunt acolo, în adâncul tău. Ai putea crede că a-ți arăta sentimentele este un semn de slăbiciune, dar astăzi vei arăta lumii că inima ta nu este făcută din piatră și te vei lăsa purtat de sentimente, spun astrele.

Balanţă

Este o zi în care te vei remarca pe plan profesional datorită ideilor curajoase. Este timpul ca cineva să te remarce și poate să-ți propună chiar o promovare sau o altă direcție în carieră. Îți surâde posibilitatea unei măriri de salariu.

Scorpion

Sunteți extrem de emoționali astăzi, luați totul prea personal și s-ar putea să stârniți unele conflicte generate de nesiguranța voastră. Faceți un pas în spate, calmați-vă și cântăriți bine ceea ce vreți să spuneți. Diplomația este cheia.

Săgetător

Ai o perioadă mai romantică, îţi place să citeşti poezii şi să te bucuri de vremea care te îndeamnă la melancolie. O schimbare a atmosferei în următoarele zile îţi poate afecta gândirea. Ar trebui să vă așteptați la momente de confuzie atunci când vine vorba despre contactul cu persoanele cele mai apropiate.

Capricorn

În această perioadă pare să ai un mod precis de a te exprima. Și este posibil să folosești acest dar al tău în carieră. De asemenea, s-ar putea să vrei să-l folosești pentru a-ți exprima sentimentele în legătură cu cineva. O să te simţi inspirat, plin de curaj, gata să confrunţi problemele care înainte ţi se păreau dificil de dus la capăt.

Vărsător

Momente unice în dragoste, pentru Vărsători. Dacă vrei să fii fericit, trebuie să riști, spune horoscopul. Trebuie să lași logica la o parte și să te arunci înainte și să ai încredere oarbă în partenerul de viață sau într-un posibil partener de viață. Poate că vei fi dezamăgit și vei suferi, dar la fel sunt șanse să fii fericit și împlinit.

Peşti

Pentru nativii zodiei Pești este o zi cu o deosebită încărcătură emoțională. Comunici mai mult cu partenerul de viaţă și o faci mai mult din priviri. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar relaţia voastră se îndreaptă spre un nivel superior. Este momentul prielnic să te gândești la viitor și, acolo unde e cazul, să te gândești la întemeierea unei familii. Dacă ești în căutarea sufletului pereche, astăzi ai putea avea un incredibil noroc în dragoste.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.