prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Hotel pentru câini și pisici lângă Pitești! Acum poți pleca liniștit în vacanță! Află detalii! VIDEO!

Hotel pentru câini și pisici lângă Pitești! Acum poți pleca liniștit în vacanță! Află detalii!

La marginea Piteștiului un iubitor de animale a înființat o afacere pe care, până acum am fost obișnuiți să o vedem doar în alte țări: hotel de animale de companie. De puțin timp, la Bradu, lângă Pitești, funcționează Pets Hotel Bradu, un loc în care iubitorii de animale își pot lăsa câinii sau pisicile ori de câte ori au nevoie: când pleacă în concediu, în călătorii de afaceri și în alte situații similare.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. BĂRBAT GĂSIT ÎN DESCOMPUNERE ȘI CU MULTIPLE LOVITURI DE CUȚIT! CRIMINALII – DE NEGĂSIT!

„Ești pregătit să pleci în vacanță, dar ai îndoieli privind soarta animăluțului tău?!? Nu poți să îl iei cu tine, acasă nu rămâne nimeni care să poată avea grija de el?!? Ești aproape sa te hotarasti sa nu mai pleci in vacanta?!? Ai o problema urgenta si trebuie sa pleci cateva zile, presat de timp si nu stii efectiv cui sa lasi pisica sau cățelul?

Gata, toate problemele tale si grijile pentru soarta câinelui ori a pisicuțelor tale s-au terminat. Le aduci la noi, unde vor fi iubite, plimbate, hrănite si, mai presus de toate, în siguranță totală. Noi facem asta din pasiune si dragoste pentru animale.  Pets Hotel Bradu, situat în localitatea Bradu, lângă Pitești, vă oferă servicii pentru animalele dvs.”, așa sună anunțul postat pe pagina Pets Hotel Bradu de niște persoane care s-au gândit să dezvolte o afacere care are la bază nevoile iubitorilor de animale care, potrivit statisticilor, sunt tot mai mulți în ultimii 10 ani.

Animalele supravegheate în permanență

Hotelul dispune de 11 boxe cu dimensiunile de 1,5 metri lățime și 1,5 metri lungime, fiecare cu o terasă de 1,5 metri lățime și 4 metri lungime. În plus, sunt disponibile încă 8 boxe interioare de 1,5 metri lățime și 2 metri lungime, special concepute pentru câini. Pentru pisicuțe, există 5 boxe cu dimensiunile de 1,5 metri lățime, 1,5 metri lungime și 2 metri înălțime.

Există și o generoasă curte de relaxare și dresaj, având o lățime de 15 metri și o lungime de 20 de metri. De asemenea, sunt disponibile și două spații exterioare suplimentare, cu o lungime de 15 metri și o lățime de 8 metri.

Pentru ca proprietarii să nu își facă griji în legătură cu animalele lor preferate, aceștia au posibilitatea să vadă, cu ajutorul tehnologiei, în orice moment, ce face cățelul sau pisica sa. Animalele sunt supravegheate în permanență prin intermediul sistemului de monitorizare video. Personalul angajat este prezent în permanență cu scopul de a asigura hrănirea și supravegherea animalelor în absența proprietarilor.

Adresă: Strada Drumul Scoarței, Nr. 41S, Bradu

Telefon: 0744 373 676

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs