Hoții de telefoane de la Câmpulung au fost prinși! VIDEO

40

Hoții de telefoane de la Câmpulung au fost prinși! Un autoturism și aproape 500 de telefoane mobile, laptop-uri, tablete și accesorii au fost identificate de polițiștii Poliției Municipiului Câmpulung în urma perchezițiilor din această dimineață. Trei persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri.

În urma perchezițiilor desfășurate în această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor un autoturism susceptibil a fi fost folosit la săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, polițiștii au identificat peste 500 de telefoane mobile, tablete, laptop-uri, accesorii de telefonie mobilă, unelte și scule electrice. Peste 100 dintre acestea sunt susceptibile a proveni din infracțiuni de furt, sau au fost deținute fără documente de proveniență, iar pentru restul urmează a fi verificată proveniența.

Trei persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Reamintim că în dimineața zilei de 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și a secțiilor de poliție rurală arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza județului Olt, la locuințele a 4 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 30 august a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin de pe raza municipiului Câmpulung de unde ar fi sustras telefoane mobile și tablete.

Totodată, aceștia sunt bănuiți că ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism având aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 13.500 de euro.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor.