Hristos a înviat, pământul s-a cutremurat! Cutremur în prima zi de Paște! Iată unde a fost localizat epicentrul!

Cutremur în România, în prima zi de Paște! Ce magnitudine a avut și unde s-a produs? Ce transmite Institutul National de Fizică a Pământului?

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ 75 KILOMETRI DE DRUM EXPRES ÎN ROMÂNIA! VA FACE LEGĂTURA CU DOUĂ AUTOSTRĂZI!

Un cutremur s-a produs astăzi în zona seismică Vrancea, la o adâncime de aproximativ 138 de kilometri, a anunțat INCDF. Seismul a fost resimțit de locuitorii din România, fiind înregistrat de seismografele institutului menționat. Potrivit datelor preliminare, cutremurul nu a cauzat pagube materiale sau victime. Acesta s-a produs la 53 km N de Ploiești, 54 km SE de Brașov, 56 km NV de Buzău, 60km SE de Sfântu-Gheorghe, 80 km NE de Targoviste, 82 km SV de Focșani.

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a confirmat producerea acestui eveniment seismic și a continuat monitorizarea situației în regiunea respectivă.

Cu toate că fenomenele de acest gen sunt comune în zona Vrancea, este important ca autoritățile și populația să fie pregătite pentru eventualele cutremure și să respecte măsurile de siguranță recomandate în astfel de situații.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.