Iată câteva strategii mai puțin cunoscute la ruletă

În lumea jocurilor de noroc, ruleta rămâne unul dintre cele mai iubite jocuri. Însă, în spatele acestui joc, există strategii mai puțin cunoscute care pot oferi un avantaj jucătorilor. În acest articol, vom explora câteva dintre aceste strategii mai puțin familiare, care pot aduce o nouă perspectivă asupra jocului de ruletă.

Chiar dacă nu există rotiri gratuite la jocurile de ruletă, totuși, au fost create de către experți câteva strategii care îți pot îmbunătăți șansele de câștig. De la abordări matematice și tehnici subtile, până la utilizarea strategiilor psihologice, vom aduce în prim-plan aspecte mai puțin cunoscute ale acestui clasic al cazinourilor.

Masse Egale

În esență, sistemul Masse Egale se referă la conceptul de “masă egală”, conform traducerii în limba engleză. Cu toate acestea, spre deosebire de ceea ce s-ar putea crede, această metodă nu este atât de complicată pe cât ar sugera numele său.

Strategia Masse Egale se aplică exclusiv pariurilor interioare. Este important să te concentrezi pe aceste tipuri de pariuri pentru a pune în aplicare eficient strategia. Fără îndoială aceasta este cea mai ușor de utilizat strategie. Pe scurt, sistemul de pariuri Masse Egale constă în selectarea unui număr și în parierea pe el de câte ori este necesar până la înregistrarea unui câștig.

În comparație cu alte sisteme de pariere populare, cum ar fi Paroli și Martingale, Masse Egale funcționează într-un mod complet diferit și nu există nici progresie pozitivă, nici negativă. Prin urmare, aplicând acești pași simpli și menținând consecvența în abordarea de pariere, strategia Masse Egale poate fi o modalitate eficientă de a gestiona riscurile și de a maximiza potențialele câștiguri la masa de ruletă.

Kesselgucken

Sistemul de pariuri Kesselgucken este considerat parte a strategiilor care funcționează cel mai bine când vine vorba de ruletă. Sistemul vine din Germania și este mai mult un sistem de pariuri „local”, deoarece nu este la fel de răspândit ca alte strategii de pariere mai cunoscute. Succesul metodei depinde în mare măsură de modul în care jucătorul acordă atenție a ceea ce se întâmplă înainte de o mișcare, mai degrabă decât să-și amintească doar un model de pariere și să acționeze în consecință.

Jucătorul trebuie să înțeleagă cum aterizează mingea pe roata ruletei odată ce dealerul o eliberează. În câteva secunde, jucătorul trebuie să fie capabil să ghicească bine în ce buzunar sau regiune va cădea mingea. Unul sau mai multe pariuri sunt apoi plasate cât mai repede posibil înainte ca dealer-ul să anunțe că nu mai acceptă pariuri.

Oscar’s Grind

Când vorbim despre sistemele de pariuri, este imposibil să nu menționăm așa-numitul Oscar’s Grind, care își ia numele de la un parior din anii 50-60 ai secolului trecut. Această strategie specială de pariere este similară cu sistemele Martingale și Labouchere. Se bazează pe o progresie foarte simplă și își propune să câștige un profit unitar după fiecare sesiune, motiv pentru care este considerat unul dintre cele mai sigure sisteme de pariuri existente. Iată cum funcționează:

  1. Începe prin stabilirea unei unități de pariere de bază și a unui obiectiv de câștig;
  2. În prima rundă, plasează o singură unitate de pariere pe un pariu;
  3. Dacă câștigi prima rundă, nu crește pariul. În schimb, păstrează aceeași unitate de pariere pentru următoarea rundă;
  4. Dacă pierzi prima rundă, urmează regula Oscars Grind și crește unitatea de pariere cu încă o unitate pentru următoarea rundă. În continuare, rămâi la această nouă valoare de pariere până când obții o victorie.

Principalul avantaj al sistemului de pariuri Oscar’s Grind este legat de capacitatea sa de a păstra intactă fondurile unui jucător pentru sesiuni lungi de joc. Desigur, cel mai important lucru de reținut este că răbdarea este cheia succesului și că trebuie să fii mereu concentrat și atent și să aplici cerințele sistemului dacă vrei să vezi rezultate pozitive pe termen lung.

Shotwell System

Strategia a fost publicată pentru prima dată în revista Gambling Times în 1978 și a fost concepută inițial pentru versiunea americană a jocului. Strategia Shotwell este o metodă de pariere pe numere specifice de pe roata ruletei, organizate într-un model specific. Această strategie implică plasarea de pariuri pe anumite numere și grupuri de numere, în speranța de a acoperi o gamă largă de posibilități.

În strategia Shotwell, numerele sunt aranjate într-un model specific pe roată. Acest model constă din șase pariuri separate care acoperă un total de 17 numere. Acestea includ un singur număr din fiecare coloană de trei numere, plus alte patru numere dincolo de coloane. De exemplu, unul dintre modelele Shotwell acoperă numerele 1, 2, 4, 5, 6 și 7.

Concluzie

În concluzie, strategiile mai puțin cunoscute la ruletă pot îmbunătăți considerabil jocul în sine. Cu toate că nu există o soluție magică sau o strategie garantată de succes la ruletă, înțelegerea și aplicarea corectă a acestor strategii pot contribui la îmbunătățirea șanselor de câștig. Important este să joci responsabil și să te bucuri de experiența jocului, indiferent de strategia pe care o alegi să o urmezi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.