Imagini de groază! Accident mortal pe DN 73…

6

Imagini de groază pe drumul naţional care leagă Piteştiul de Câmpulung. Zeci de localnici din Ţiteşti au avut parte la miezul nopţii de un decor greu de descris în cuvinte. Asta pentru că au ieşit din case după ce au auzit o bubuitură puternică, urmată apoi de sirenele maşinilor celor de la Poliţie şi Ambulanţă.

Un tânăr de 31 de ani, ce se îndrepta la volanul autoturismului de provenienţă străină de la Piteşti spre Câmpulung a lovit mortal un bărbat de 67 de ani din Bălileşti. Acesta i-ar fi tăiat calea printr-un loc nepermis.

In urma impactului, bărbatul a fost luat de şofer pe capota maşinii după care s-a rostogolit şi a rămas lipsit de portbagaj, inert. Cei care au asistat de pe margine au avut parte de groază.

A durat ceva timp pentru că la faţa locului a fost nevoie de intervenţia celor de la Medicină Legală pentru a transporta trupul neînsufleţit al bărbatului la Morga de la Piteşti.

În cauză, şoferul s-a ales cu dosar penal, până la stabilirea cu exactitate a cauzei care a dus la producerea accidentului.