Imagini incredibile pe șantierul Tronsonului Craiova – Robănești al Drumului Expres Pitești – Craiova!

Se lucrează la foc continuu pe tronsonul 1 Craiova – Robănești al Drumului Expres Pitești – Craiova, inclusiv la ore târzii din noapte, potrivit unor imagini postate de Direcția de Drumuri și Poduri Craiova. Sute de muncitori și utilaje sunt mobilizați pe primul tronson al „Autostrăzii Ford”, iar dacă se menține actualul ritm de lucru, sunt șanse reale ca pe acest tronson (cu o lungime de 17,7 km) circulația să fie deschisă până la sfârșitul acestui an cu cel puțin 6 luni mai devreme decât prevede termenul contractual (vara lui 2025).

CITEȘTE ȘI: DECIZIE RADICALĂ PENTRU CEI CARE STAU LA BLOC! ANUNȚUL A FOST FĂCUT ACUM!

La această dată procentul este de 33,85% din contractul de finalizare a lucrărilor, iar în următoarele perioadă constructorul turc continuă asfaltarea pe acest tronson. Vă reamintim că valoarea contractului este de 439,29 milioane lei, fără TVA, iar sursa de finanțare este asigurată din fonduri europene nerambursabile, iar durata contractului este de 18 luni.

Tronsonul 1: Craiova-Robănești al Drumului Expres Craiova-Pitești are ca punct de început desprinderea din varianta de ocolire Nord a municipiului Craiova, iar ca punct final, limita județului Dolj cu Olt. Traseul traversează teritoriile administrative ale localităților Craiova, Ghercești, Pielești și Robănești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.