Imagini inedite cu Argeș Mall și pasajul rutier! În ce stadiu sunt lucrările?

Mai puțin de trei săptămâni ne despart de marea inaugurarea a celui mai nou mall din Pitești, iar lucrările sunt aproape finalizate, atât la construcția propriu zisă, cât și la pasajul rutier care leagă cartierul Tudor Vladimirescu de Bulevardul Frații Golești. În aproximativ un an și jumătate, constructorul a finalizat pasajul rutier și pietonal, iar în ultima perioadă a asfaltat carosabilul, a montat grilele de siguranță, au fost realizate legăturile cu Bulevardul Frații Golești și au fost amplasate semnele rutiere.

De asemenea, la exteriorul viitorului mall, au fost montate casetele cu cele mai cunoscute branduri și sigla Argeș Mall, iar în acestă perioadă se lucrează intesnt pentru finalizarea lucrărilor în interior, astfel încât totul să fie gata la data stabilită pentru inaugurarea celui mai mare mall din zona de Sud Est a României.

Argeș Mall, destinația fabuloasă pentru experiențe de shopping și de divertisment de neuitat, își deschide porțile pe 25 aprilie chiar în inima orașului tău. Descoperă locul unde moda întâlnește inovația, preparatele din food court satisfac orice poftă, iar distracția și relaxarea se îmbină perfect pentru a-ți oferi momente memorabile alături de cei dragi.

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.