„Îmi doresc să ajung cât mai repede lângă tine!” Strigătul sfâșietor al tatălui Andreei, studenta omorâtă de iubit

Indiferent cum ar fi, un părinte nu ar trebui să-și îngroape copilul, ci ar trebui să fie invers. Din păcate, drama familiei tinerei ucisă la doar 22 de ani este fără margini, iar mesajul sfâșietor transmis de tatăl Andreei Morega vine la două săptămâni de la tragedie.

CITEȘTE ȘI: 24 DIN 7! PESTE 1000 DE OAMENI LUCREAZĂ PE TRONSONUL 5 AL AUTOSTRĂZII A1 PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ!

La momentul respectiv, Timișoara avea să se îngrozească după aflarea informațiilor despre crima din oraș. La doar 22 de ani, o tânără studentă la Medicină, Andreea Morega, avea să moară violent, sub loviturile de cuțit ale prietenului ei, Mirel Rădoi, și el student la Medicină, dar și la Teologie.

Tragedia Andreei Morega a provocat un val de durere și tristețe nu doar în comunitatea din Timișoara, ci și dincolo de ea. Tatăl fetei a postat un mesaj cutremurător către fiica sa, exprimându-și durerea și promițând să caute dreptate pentru moartea acesteia.

Mesajul sfâșietor al tatălui fetei

Adrian Morega, a declarat că nu va avea liniște până când ucigașul fiicei sale nu va fi adus în fața legii și nu va fi pedepsit conform faptelor sale oribile. El împărtășește că este incapabil să se obișnuiască cu gândul că fiica sa nu mai este printre noi, iar durerea provocată de această pierdere este copleșitoare.

„Unde ești copilul meu? Unde?… Spune-mi unde să te caut. Au trecut două săptămâni de când nu-ți mai aud vocea. Mi-e atât de dor de tine, suflețelul meu, și mă simt atât de vinovat că pot să respir fără tine, îmi doresc să ajung cât mai repede lângă tine, dar mai întâi trebuie să-l facem să plătească pe cel care mi te-a luat de lângă noi. Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul tău!”,a scris Adrian Morega, pe contul lui de Facebook.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.