prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Încă o prelungire pentru magazinele din stațiile de autobuz din Pitești! Află până când!

Contractele de închiriere pentru magazinele din stațiile de autobuz din Pitești ar putea fi, din nou, prelungite! Consilierii locali vor dezbate în ședința din această lună prelungirea valabilității contractelor până la data de 30 mai, potrivit proiectului inițiat de primarul Cristian Gentea. Vă reamintim faptul că astfel de decizii de prelungire au fost luate aproape în fiecare ședință a Consiliului Local Pitești din cauză că documentația pentru proiectul prin care se vor reabilita stațiile de autobuz nu a primit, încă, avizare.

102 stații reabilitate pe fonduri europene

În mandatul anterior, a fost aprobat un proiect cofinanțat de Uniunea Europeană prin care 102 stații de autobuz vor fi refăcute de la zero. Conform proiectului, fiecare staţie de autobuz va fi dotată cu câte două panouri laterale electronice pentru informarea călătorilor (informaţii despre trasee, timpi de aşteptare, hărţi etc.), dar şi cu câte un panou digital pentru afişarea, la cerere, a unor informaţii despre preţul biletelor de călătorie şi al abonamentelor, benzi tactile pentru persoanele cu dizabilităţi, grupuri sanitare, camere video de supraveghere. De asemenea, vor fi amenajate şi 20 de puncte de vânzare a biletelor şi abonamentelor de călătorie.

Din câte se pare, documentația depusă până la momentul actual încă nu a primit avizare, iar astfel, Consiliul Local Pitești este nevoit să prelungească termenul pentru contractele de închiriere făcute între agenții economici și administrația locală.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.