Incendii de proporții în Argeș! Pompierii, intervenție de urgență!

Pompierii au intervenit de urgență în această dimineață la două incendii petrecute în județul nostru.

CITEȘTE ȘI: DECIZIE RADICALĂ PENTRU CEI CARE STAU LA BLOC! ANUNȚUL A FOST FĂCUT ACUM!

În aceste momente, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a două incendii izbucnite în două gospodării din județul nostru, după cum urmează:
– comuna Bogați, satul Suseni – acționează Garda de Intervenție Topoloveni cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat;
– comuna Mioarele – intervine Detașamentul Câmpulung cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Incendiu Bogați:

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 2 mp la arteriala acoperișului unei locuințe, în jurul coșului de evacuare a fumului, și prezenta pericol de propagare la întreaga construcție. Pentru localizare și lichidare a acționat și personal din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coș, canal, burlan de fum amplasat greșit, ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

Incendiu comuna Mioarele:

A fost vorba despre un incendiu izbucnit la o casă bătrânească, nelocuită. În urma evenimentului au ars un zid construit preponderent din materiale combustibile și pardoseala unei încăperi, pe o suprafață de aproximativ 15 mp. Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este fumatul în locuri neprotejate corespunzător.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.