prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Începe construcția noului stadion din Pitești! Află când!

Proiectul noului stadion din Pitești a obținut toate avizele necesare, iar până la sfârșitul luniifebruarie va fi emisă și hotărârea de Guvern, a anunțat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării. Mult așteptatul proiect dorit de piteșteni va deveni realitate în ultimii doi ani, iar Ministerul Dezvoltării va finanța aproape în totalitate construcția stadionului.

„Este o investiție finanțată din două surse: de la bugetul de stat prin Ministerul Dezvoltării și din bugetul local al municipiului Pitești. Sala va asigura o infrastructură modernă pentru organizarea de evenimente sportive. În ceea ce privește proiectele Ministerului Dezvoltării avem în execuție sala polivalentă la Turda, care are șanse să fie inaugurată până la vară, la Constanța, Brașov.

Am spus cum finalizăm noua sală polivalentă, vom trece la proiectul noușui stadion. Astăzi pot să vă spun că avem ultimul aviz necesar pentru a trece în procedura de avizare în ședința de Guvern. Va avea 15.200 locuri, iar ceea ce pot să spun este, este că ne dorim ca până la sfârșitul lunii februarie să avem și hotărârea de Guvern” a anunțat Attila.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.