prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Începe Noaptea Muzeelor la Mioveni! Află când!

Centrul Cultural Mioveni vă invită să luați parte la o vizită inedită! Noaptea Muzeelor 2024, a XX-a ediție a evenimentului internațional, va avea loc sâmbătă, 18 mai. În intervalul orar 19.00 – 24.00, publicul este invitat să descopere în Cula Racovița, o mică fărâmă din istoria rurală a comunității din zona Mioveni printr-o inedită incursiune în timp.

Dacă sunteți pasionat de istorie și etnografie, atunci trebuie să profitați de ocazie și să treceți pragul Culei Racovița din Mioveni. Cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor, pe 18 mai accesul publicului este gratuit atât la Cula Racovița, cât și la oricare alt muzeu din țară. De asemenea, la 18 mai este sărbătorită Ziua Internațională a Muzeelor. În anul 2024, evenimentul Ziua Internațională a Muzeelor are drept temă „Muzeele, Sustenabilitatea și Starea de bine”. Anual, acest eveniment invită muzeele, artiștii, profesioniștii și comunitățile lor să creeze, să-și imagineze și să împărtășească noi practici de (co-)creare de valoare, noi modele de afaceri pentru instituțiile culturale și inovarea soluțiilor pentru provocările sociale, economice și de mediu în contextul actual.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.