prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Începe Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR! Program complet!

În acest week-end sunteți așteptați la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR, ediția a II-a! Unde? La Muzeul Golești între 6 și 8 octombrie. Zeci de producători din Argeș și din județele învecinate vin cu fructe, legume și cele mai bune produse din carne și lactate. Nu vor lipsi meșterii populari din domenii precum țesut, cusut, olărit, sculptură, păpuși, pictură pe sticlă. Culori, arome și gusturi, bunătăți de toamnă și voie bună!

Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 6 octombrie, începând cu ora 13.00, iar programul de vizitare al târgului este între 10.00 – 19.00. Intrarea este liberă.

Vor întreține atmosfera două nume mari ale muzicii.

Vineri:

Ora 13.00 – 13.45 – Program artistic susținut de Orchestra „Doina Argeșului” a Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș.

Ora 14.00 – 16.00 – Spectacol susținut de elevii Școlii Populare de Arte.

Ora 16.00 – 17.00 – Spectacol susținut de Orchestra Doina Argeșului”.

Ora 17.00 – Program artistic Niculina Stoican.

Sâmbătă:

Ora 16.00 – Program artistic „Chitariștii de la Argeș”.

Ora 17.00 – Program artistic Florin Chilian.

Ora 18.00 – Program artistic Ducu Bertzi.

Duminică:

Ora 14.00 – 16.00 – Program Cultural Artistic (Orchestra Doina Argeșului);

La Muzeul Golești se poate ajunge și cu autobuzul care circulă pe linia 4: PITEȘTI (Calea București – Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu”) – ȘTEFĂNEȘTI (Gară Golești). Autobuzul oprește chiar lângă Muzeul Golești.

Un eveniment organizat de Consiliul Județean Argeș, sub egida Comitetului de Masiv al Grupei de munți Făgăraș și partenerii: Direcţia Agricolă Argeş, APIA Argeş, AFIR Argeş, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, Oficiul de Dezvoltare Montană Curtea de Argeş.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs