prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Incredibil! Așa va arăta o instituție importantă din Pitești! Începe reabilitarea clădirii!

Incredibil! Așa va arăta o instituție importantă din Pitești! Începe reabilitarea clădirii!

Comisia Tehico-Economică a MMSS, condusă de ministrul Simona Bucura-Oprescu, a aprobat ieri proiectul de consolidare, reabilitare și extindere a sediului Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș. Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a condus astăzi lucrările Comisiei Tehnico-Economice a MMSS în care au fost aprobate patru proiecte majore de investiții destinate îmbunătățirii condițiilor pentru angajați și beneficiarii serviciilor oferite de instituțiile teritoriale din subordine.

CITEȘTE ȘI: SUTE DE ANGAJĂRI LA SRI! CE CONDIȚII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEȘTI?

Printre acestea se numără și proiectul de consolidare, reabilitarea și extindere a sediului Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș și al Casei Județene de Pensii Argeș.

Investiția este finanțată din bugetul de stat și are rolul de îmbunătăți relația cu cetățenii și de a face instituțiile publice mai accesibile persoanelor cu dizabilități, după cum a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

elena

„Este un obiectiv mai mult decât necesar având în vedere numărul mare de beneficiari ai serviciilor oferite de AJPIS Argeș, dar și nevoia de îmbunătățire a condițiilor de lucru pentru angajați. Acest proiect va însemna, în momentul implementării, atât mărirea spațiilor de lucru, cât și creșterea calității serviciilor pentru argeșenii care au nevoie de prestații sociale. Mulțumim doamnei ministru Simona Bucura-Oprescu pentru tot sprijinul acordat!” – Elena Grigorescu-Băcanu, director AJPIS Argeș.

„Investițiile, care sunt finanțate atât din PNRR, cât și din Bugetul de stat, au rolul de a îmbunătăți relația cu cetățenii și de a face instituțiile publice mai accesibile persoanelor cu dizabilități. Ne-am luat toate măsurile ca, pe perioada în care se desfășoară aceste lucrări de maximă necesitate, instituțiile să lucreze și să nu existe sincope.”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

casa de pensii

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.