prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Incredibil ce făcea un bărbat în Centrul Piteștiului! Părinții și copiii au asistat îngroziți!

Incredibil ce făcea un bărbat în Centrul Piteștiului! Părinții cu copii au asistat îngroziți!

Astăzi, în jurul orelor 12:30, Poliția Locală Pitești a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcul din vecinătatea pasajului “Magnolia” din municipiu s-ar afla o persoană în stare de ebrietate, care tulbură liniștea și ordinea publică, în zonă aflându-se și copii însoțiți de către mămici.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. AU ÎNCEPUT DEFRIȘĂRILE PE LOTUL BOIȚA-CORNETU AL A1! IMAGINILE MOMENTULUI!

De îndată, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, persoana în cauză fiind depistată. Colegii mei au constatat că este vorba despre un bărbat, N. M., în vârstă de 47 de ani, din Pitești. Pentru faptul că era recalcitrant, refuzând inițial legitimarea, a fost sancționat contravențional atât pentru refuzul legitimării (amendă de la 500 la 1500 de lei), cât și pentru consumul de alcool pe domeniul public (amendă de la 100 la 500 de lei).
Îi îndemnăm pe cetățenii care sunt martori unor situații similare să apeleze cu încredere Poliția Locală Pitești la numerele: 0248/210230, 0248/222248 sau 0348/911.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs