prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Incredibil! Copii forțați de propria mamă să cerșească pe străzile din Pitești!

Doi copii au fost forțați de propria mamă pentru a cerși pe străzile din Pitești, iar, acum, cazul a ajuns în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Aprope de prânz, polițiștii locali i-au găsit pe cei doi micuți și pe mama lor în apropierea pieței din Găvana, în timp ce apelau la mila trecătorilor.

După ce femeia a fost legitimată, agenții au constatat că aceasta împreună cu copiii au venit tocmai de la Mălureni pentru a cerși. Mama copiilor a fost amendată cu 100 lei, iar în cursul zilei de astăzi va fi sesizat DGASPC Argeș pentru continuarea cercetărilor.

„În jurul orelor 11:40, o patrulă a Poliției Locale – Biroul Ordine Publică, a depistat în cartierul Trivale, lângă piața de la Complexul 1, un grup de trei persoane, dintre care doi minori, care apelau la mila publicului. După identificarea persoanelor, s-a stabilit că minorii au 9, respectiv 11 ani, și sunt însoțiți de mama lor, M.M.I. de 28 ani, domiciliați în satul Păuleasca, comuna Mălureni. Pentru fapta sa, mama copiilor a fost sancționată conform Legii 61/1991 cu suma de 100 de lei, amenda fiind de la 100 la 500 lei. În cauză, a fost sesizată și Protecția Copilului pentru continuarea cercetărilor” transmite PLP.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs