prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Incredibil! Femeie, lovită cu pumnul în față de un polițist! Anchetă de proporții!

Incredibil! Femeie, lovită cu pumnul în față de un polițist! Anchetă de proporții! Este anchetă de proporții după ce o femeie a fost bătută cu bestialitate de un polițist. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă și se poate observa clar cum cei doi se ceartă iar la un moment dat, femeia îl scuipă pe agent. Polițistul și-a ieșit din minți și a lovit-o pe femeie cu pumnul în față.

CITEȘTE ȘI: SE DESCHIDE AL DOILEA MCDONALD’S ÎN PITEȘTI! SE FAC ANGAJĂRI! AFLĂ DETALII!

Mai mult, femeia acuză că a fost bătută și de colegii polițistului care, în momentul de față este cercetat disciplinar și penal. Incidentul șocant s-a petrecut recent într-o localitate din Iași.

„La data de 03 august, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Costuleni, are loc un conflict între un bărbat și o femeie. Verificările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. De asemenea, conducerea IPJ Iași a dispus efectuarea de verificări cu privire la comportamentul lucrătorului aflat în timpul liber.”, au precizat reprezentanţii poliţiei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs