prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Incredibil! Minor de 14 ani implicat într-un grav caz de tâlhărie! Complici – doi tineri de 17 și 19 ani!

Doi tineri de 17 și 19 ani riscă ani grei de închisoare după ce au intrat cu forța în locuința unui piteștean de 24 ani, l-au bătut și -au tâlhărit. Din primele informații, se pare că planul a fost pus la punct de cei doi puștani împreună cu un minor de 14 ani, astfel că au mers la locuința ictimei, iar când aceasta s-a opus să îi lase în apartament, au forțat ușa, l-au bătut și au plecat cu telefonul tânărului.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN PITEȘTI – BLOCATĂ ÎN INSTANȚĂ! GENTEA: „MI SE PARE CĂ CINEVA VREA SĂ NE ÎNCURCE ȘI NIMIC MAI MULT!”

Tânărul agresat a alertat autoritățile, iar la sfâșitul lunii ianuarie, tâlharul de 17 ani a fost surpins de polițiștii piteșteni în cartierul Găvana. Acesta a fost dus la audieri, reținut pentru 24 ore, iar ulterior a fost pus sub control judiciar. De asemenea, și celălalt tânăr, de 19 ani din Constanța, a fost prins de oamneii legii cu doar câteva zile înainte, iar în prezent se află în spatele gratiilor, primind măsura arestului preventiv pentru 30 zile.

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și distrugere. Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 03 decembrie 2023, doi tineri, de 17 ani, din Pitești, respectiv 19 ani, din Constanța, împreună cu un alt minor, de 14 ani, ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui alt tânăr de 24 de ani, prin forțarea ușii de acces, l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras un telefon mobil.

Reamintim faptul că, în ziua de 31 ianuarie, minorul de 17 ani a fost depistat de către polițiștii Secției 4 Poliție Pitești și condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere, iar după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind cercetat sub măsura controlui judiciar pentru 60 de zile.

Anterior, în aceeași cauză, polițiștii au identificat, iar la data de 25 ianuarie a.c., au reținut pentru 24 de ore, pe tânărul, de 19 ani, din județul Constanța, care a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs