prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Înfiorător! Fetiță de șase ani a sărit de la etajul patru! Cauza este de-a dreptul șocantă!

O copilă de numai șase anișori s-a dus pe balcon și s-a aruncat în gol de la etajul patru al blocului în care locuia în orașul Balș, după ce a auzit cum concubinul mamei o amenința cu moartea. Fetița se află în stare foarte gravă la spitalul Județean din Craiova, după ce, inițial a fost dusă de urgență la spitalul din Balș. Din păcate, fetița se află în stare critică la Spitalul Județean din Craiova, iar medicii sunt rezervați în prognostic.

Mama fetiței le-a recunoscut polițiștilor că aceasta s-a aruncat de la etaj, după ce a auzit-o cum se ceartă cu concubinul.

Tatăl micuței locuiește în Timișoara și a venit la spital după fetița lui. El a spus că  bărbatul cu care locuia fosta soție era adesea violent, are dosare penale, făcea scandaluri, iar fetița plângea mereu din cauza situației de acasă.

„Am încercat de multe ori să-i spun ei să-mi dea fata mie. El s-ar fi dus peste fată și ar fi întrebat-o de ce nu doarme. Fata s-a speriat. Mama ei a venit după el și l-a scos afară. Între timp, el a spus: ‘Imediat scap și vin și te omor’. Este un om violent. Știu că are multe dosare penale”, a spus tatăl fetei.

„Fetița era în stare extrem de gravă. S-a intervenit chirurgical de urgență. Fetița are un prognostic rezervat”, a spus Cristina Geormănean, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență.

Polițiștii din Olt au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează acum să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs