prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Înfiorător! Tânăr șofer – ucis pe loc de TIR! A fost strivit!

Un tânăr șofer de TIR, în vârstă de numai 35 ani, a a murit în cursul zilei de ieri după ce a a făcut pană și a coborât să își repare autotrenul. Din primele informații, se pare că șoferul unui alt TIR ar fi intrat în coliziune cu ansamblul condus de bărbat și l-a prins în spatele remorcii, efectiv strivindu-l. La fața locului s-au deplasat medicii, dar nu au mai putut face nimic pentru tânăr.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! A GONIT SPRE MOARTE! TÂNĂR DE 22 ANI – MORT PE LOC ÎN ACCIDENT!

”Din primele verificări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, la un moment dat a rămas în pană, pe banda nr.1 a sensului de mers Braşov către Bucureşti, moment în care un alt conducător de ansamblu de vehicule a intrat în coliziune cu cel oprit. Conducătorul de 35 de ani se afla coborât în spatele vehiculului său, fiind prins între cele două tiruri. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului de 35 de ani”; informează Poliţia judeţeană Prahova.

Şi al doilea şofer a fost rănit, fiind dus la spital.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. În urma accidentului traficul pe DN 1 a fost blocat, circulaţia fiind deviată prin localitatea Negoeşti.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs