prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Injecțiile pentru diabetici, înlocuite cu pastile! Află de când!

Injecțiile pentru diabetici, înlocuite cu pastile! Află de când!

Vești bune pentru diabetici! Cercetătorii au dezvoltat și testat cu succes pe animale o nouă formă de insulină orală, care ar putea fi administrată în locul seringilor sau pompelor de insulină. Cercetătorii au anunțat că noua formă de insulină ar putea fi testată pe oameni începând de anul viitor. Până în prezent, medicamentul a fost testat pe șoareci, șobolani și babuini.

CITEȘTE ȘI: CE MAGAZINE CELEBRE SE VOR DESCHIDE ÎN ARGEȘ MALL?  ZECI DE BRANDURI CUNOSCUTE ȘI-AU ANUNȚAT VENIREA!

„Am reușit să obținem o subvenție în Australia, pentru a analiza diferite metode de livrare a acestor terapii, la aceste celule în cadrul unei populații îmbătrânite. Și asta a implicat utilizarea nanomedicinilor. Așadar, am început prin a folosi puncte cuantice, care erau, de fapt, materiale incredibil de uimitoare. Când le-am folosit pentru prima dată, am văzut că putem livra medicamente foarte eficient. Puteai să controlezi cu precizie în ce parte a corpului mergeau. Nu au avut efecte în afara țintei și au fost foarte concentrate și eficiente.”, a declarat dr. Nicholas Hunt, lector senior la Universitatea din Sydney.

Cercetătorii au dezvoltat un polimer special conceput pentru a trece prin stomac și a fi absorbit în intestin, care mai apoi să ajungă la ficat.

„Pașii cheie pe care i-am parcurs au fost, în primul rând, să validăm că se poate administra efectiv insulină, pe cale orală. Acest mod de a lua insulina este mai precis, deoarece livrează insulina rapid în zonele din organism care au cea mai mare nevoie de ea. Atunci când luați insulina cu o seringă, aceasta este răspândită în tot corpul, unde poate provoca efecte secundare nedorite.”, a declarat Peter McCourt, de la UiT – the Arctic University of Norway.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs