Înotătorul piteștean Robert Glință, depistat pozitiv cu COVID-19.

Înotătorul piteștean Robert Glință, a precizat, duminică, pe pagina personală de Instagram, că a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo (din vara anului viitor), sportivul a precizat că a intrat deja în izolare.  În vârstă de 23 de ani, Glinţă este medaliat cu argint la Campionatele Europene de la Glasgow, în 2018, în proba de 50 de metri spate.

„Ei bine, în timp ce a fi pozitiv poate fi un lucru bun în multe aspecte din viaţă, testarea pozitivă pentru Covid-19 cu siguranţă nu este!

Distribuie prietenilor

Întrucât acest lucru mi s-a întâmplat mie, aici, la Budapesta. Pentru că există proceduri stricte de testare pentru ISL, îmi pare foarte rău, dar trebuie să anunţ că nu voi concura pentru @iron_isl în primul nostru meci din @iswimleague, în această seară.

Siguranţa este pe primul loc aici pentru mine şi restul ISL şi există protocoale medicale foarte stricte, care sunt foarte bine puse în aplicare şi le respect pe deplin pentru a reveni în cea mai sănătoasă manieră alături de echipă. Pentru moment, îi voi susţine pe coechipierii mei din izolare şi îi voi privi de pe laptop cum evoluează”, a scris Robert Glinţă.