prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Înotătorul Robert Glință-anunț șoc! Ce decizie a luat sportivul?

Piteșteanul Robert Glință, înotătorul de aur al Piteștiului și al României, a anunțat, în urmă cu puțin timp că se retrage din înotul competitive. Sportivul a anunțat că resursele sale sunt epuizate și este timpul să aibă grijă de propria sa sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, pentru că până la urmă este doar un om. „A venit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv.”

CITEȘTE ȘI: AVARIE MAJORĂ! SUTE DE LOCUINȚE RĂMÂN FĂRĂ APĂ!

„A venit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv. Cu suișuri și coborâșuri, acest sport m-a învățat atât de multe și m-a făcut cu adevărat să devin omul care sunt astăzi.

Fie că este vorba de durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dăruire, ambiție prin munca grea de a atinge un obiectiv și de a depăși adversitatea și obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine însumi, care vor rămâne pentru totdeauna cu mine.

Nimic din toate astea nu ar fi fost posibile fără oamenii cu care am lucrat pe parcurs. Fiecare dintre ei jucând un rol uriaș și lăsând o amprentă importantă în cariera și viața mea. Pentru ei, nu-mi pot exprima suficient recunoştinţa.

Toate amintirile minunate și prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, legăturile sufletești care depășesc viața de înot, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii și trofee pe parcurs.

Tuturor prietenilor și fanilor vreau să vă mulțumesc pentru că v-ați arătat mereu sprijinul și pentru că ați crezut în mine, indiferent de situație. Resursele sunt epuizate și este timpul să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, pentru că până la urmă sunt doar un om. A venit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv.”, a scris Glință pe Instagram.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs