prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Investiție de 1 milion euro pentru o școală din Pitești! Anunțul primarului Gentea!

Investiție de 1 milion euro pentru o școală din Pitești! Anunțul primarului Gentea! Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”  din Pitești se află pe lista unităților de învățământ care vor fi rehabilitate termic. Concret, primarul Cristian Gentea a anunțat că pentru această școală s-a obținut o finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de euro!

CITEȘTE ȘI: PRIMĂRIA PITEȘTI-ANUNȚ IMPORTANT DESPRE SIMFONIA LALELELOR! CE SCHIMBĂRI SUNT ANUNȚATE?

„Am semnat astăzi, 17 martie 2023, cu Administrația Fondului pentru Mediu, contractul pentru optimizare energetică: anvelopare clădire, sisteme alternative de producere a energiei, sisteme de încălzire și furnizare apă caldă, iluminat, într-un management integrat.

Proiectul <Reabilitare termică Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”>, în cadrul „Programului privind creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinaţie de unităţi de învăţământ”, are valoare totală de 5.464.917,35 lei inclusiv T.V.A., reprezentând 90% cheltuieli eligibile și 10% cheltuieli din bugetul municipiului, aprobate de Consiliul Local.”, a anunțat primarul Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.