prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Investiție de amploare pe Transfăgărășan! A fost semnat contractul!

Investiție de amploare pe Transfăgărășan! A fost semnat contractul! CNAIR a semnat contractul pentru „sporirea siguranței rutiere pe timp de noapte, prin semnalizarea sectoarelor de drum periculoase cu surse de lumină ce utilizează energia verde”. Contractul cuprinde, printre altele, și montare de parapete rutiere cu cabluri la marginea părții carosabile pe DN7C – Transfăgărășan.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. TRANZACȚIE IMPORTANTĂ ÎN DOMENIUL SĂNĂTĂȚII! CUNOSCUTE CLINICI PRELUATE!

Anunțul referitor la investițiile pe Transfăgărășan a fost făcut de  PSD Argeș.

„Pentru echipa PSD Argeș, prioritatea numărul unu este infrastructura! Cel mai recent proiect este legat de Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din țară. Astfel, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat un contract de finanțare prin PNRR pentru sporirea siguranței rutiere prin semnalizarea sectoarelor de drum periculoase cu surse de lumină ce utilizează energia verde.

1 1 300x187 1

Contractul cuprinde:

  •  Montare de parapete rutiere cu cabluri la marginea părții carosabile pe DN7C – Transfăgărășan și alte sectoare de drumuri montane;
  • Amplasare de parapete rutiere din beton;
  • Amplasare de parapete rutiere cu rulouri;
  • Amplasare de atenuatoare de impact echipate cu sistem de detecție accidente și monitorizare trafic;
  • Achiziție de sonete pentru montarea și întreținerea parapetului metalic;
  • Achiziție de sisteme pentru protejarea lucrătorilor care efectuează intervenții de urgență la infrastructura rutieră.

Valoarea totală a proiectului este de 13.479.341 de lei, fără TVA, iar durata totală a acestuia este de 42 de luni. Reamintim că recent CNAIR a lansat și anunțul pentru consultarea de piață având ca obiect “Elaborare Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții DN 7C, km 104+000 – km 130+800 (Transfăgărășan)” prin care se vor face lucrări asupra drumului existent, pentru ca circulația sa fie deschisă tot timpul anului sau pentru o perioadă de timp cât mai îndelungată și pe secțiunea de drum cuprinsă între km 104+000 (Piscul Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă).”, transmite echipa PSD Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs