Investiții de 860 mii euro în școlile din Pitești! Două colegii de renume, o școală și două grădinițe printre beneficiari!

Două Colegii de renume din Pitești, o școală gimnazială și două grădinițe vor beneficia de sume semnificative de bani alocate din bugetul primăriei pentru lucrări de conformare ISU. Este vorba în principal despre obținerea autorizației de securitate la incendiu, necesar în desfășurarea activității și al creșterii gradului de siguranță pentru elevi șți cadre didactice.

CITEȘTE ȘI: O NOUĂ PARCARE CU PLATĂ ÎN PITEȘTI! AFLĂ UNDE!

Concret, este vorba despre Colegiul Național „Ion.C.Brătianu” care va primi suma de 1.160.224 lei, Colegiul Național „Alexandru Odobescu”-290.316 lei, Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”-488.000 lei, Grădinița cu program prelungit „Floare de Colț”-1.508.234 lei și , Grădinița cu program prelungit „Castelul Magic”-858.429 lei.

Proiectul se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Pitești care va avea loc miercuri, 24 august, și urmează să fie supus la vot. Dacă acest proiect va trece, sumele de bani alocate fiecărei unități de învățământ vor merge, în principal, către lucrări care să permită obținerea autorizației de securitete la incendiu.

 

 

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.