prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Investiții importante în două localități conduse de primari liberali!

Investiții importante în două localități conduse de primari liberali! Comuna Uda prin satul Romana și satul Chirițești este beneficiară a două contracte semnate, astăzi, de către primarul Drăgușin Dumitru în cadrul programului Anghel Saligny. Alimentarea cu apă nu va mai fi o problemă în cele 2 sate din comuna Uda, iar locuitorii vor putea beneficia de apă potabilă pentru deservirea nevoilor gospodărești și a nevoilor publice.

a2 1 300x200 1

Anul 2023 înseamnă modernizare, înseamnă o dezvoltare sustenabilă care se bazează pe bunăstarea fiecărui locuitor din comuna Uda. Proiectul de aproximativ 7 milioane de lei atras de către primarul Dumitru Drăgușin, va asigura infrastructura de bază și de aici înainte aproape 300 de argeșeni vor avea condiții de trai mai bune.

O veste bună și pentru comuna Poiana Lacului! Drumurile din Poiana Lacului vor fi asfaltate datorită administrației liberale, condusă de primarul Ion Dumitrache. Contractul de aproape 8 milioane de lei a fost semnat astăzi la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar asfaltarea va începe în cel mai scurt timp. Infrastructura reprezintă cheia dezvoltării oricărei comunități, iar pentru locuitorii din Poiana Lacului drumul va însemna oportunități economice.

PNL Argeș  rămâne fidel importanței de a dezvolta și de a face cât mai accesibilă comuna Poiana Lacului.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs