prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

ION C. BRĂTIANU- COMEMORAT DE FORȚA DREPTEI ARGEȘ!

ION C. BRĂTIANU- COMEMORAT DE FORȚA DREPTEI ARGEȘ! Forța Dreptei Argeș nu a uitat azi de marele om politic Ion C. Brătianu (n. 2 iunie 1821, Piteşti – d. 4 mai 1891, Florica, judeţul Argeş), pe care l-a comemorat la 132 de ani de la trecerea la cele veșnice. Personalitate marcantă a vieţii politice din România în veacul al XIX-lea, membru de onoare al Academiei Române, Ion C. Brătianu a contribuit decisiv la constituirea statului român modern.

O delegație condusă de președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, din care au făcut parte deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, Florin Ciuleanu, secretar general al organizației județene și colegi din județ, a fost joi prezentă la Schitul Florica, din Ștefănești, în memoria celui supranumit fondatorul dinastiei de la Florica.

Membrii Forța Dreptei au depus o coroană de flori în capela Brătienilor și au asistat la o scurtă cuvântare, susținută de profesorul de istorie Constantin Vărășcanu, în care a fost evocată personalitatea marelui om politic și de stat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.