prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ion Mînzînă despre medicul Găitan: „Știe el mai bine de ce și-a dat demisia! Sunt lucruri care îi pot aduce grave atingeri!

„Sunt lucruri care îi pot aduce grave atingeri!”, „Nu sistemul l-a înfrânt pe el”, „Ar putea să își facă un proces de conștiință” sunt doar o parte din reacțiile președintelui CJ Argeș, Ion Mînzînă, după demisia medicului Andrei Găitan de la Spitalul Județean Argeș. Mînzînă a declarat, în exclusivitate pentru Obiectiv de Argeș, că adevăratul motiv al plecării controversatului medic ORL-ist nu este cel susținut de acesta prin postarea făcută în această dimineață pe pagina personală de Facebook, ci ar fi anumite probleme pe care și l-a creat în cei cinci ani cât a lucrat la SJU Argeș.

„Un om care are atâtea pete nu poate arunca cu noroi”

„Nu îmi explic modul în care foarte mulți cetățeni au reacționat fără să știe adevărul. El știe de ce și-a dat demisia! Sunt lucruri care îi pot aduce grave atingeri! Nu sistemul l-a înfrânt pe el, că nu avea ce sistem să îl înfrângă ci modul în care gândește el că Statul român poate fi prăduit la drumul mare! Ar putea să își facă un proces de conștiință și să povestească celor care l-au susținut în necunoștință de cauză. Un om care are atâtea pete nu poate arunca cu noroi într-o societdate în care ar trebui să își pună problema cum de a păcălit-o atâta timp” a declarat în exclusivitate pentru Obiectiv de Argeș Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs