Ion Mînzînă: Deviza noastră: Argeșul pe primul loc!

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, a intrat oficial în cursa electorală pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean ARgeș, iar cu această ocazie a declarat că încă de la început dezideratul său a fost „Argeșul pe primul loc”. Mai exact, prin munca depusă în cei patru ani, județul a avut de câștigat, CJ Argeș reușind să atragă fonduri nerambursabile pentru numeroase proiecte.

„Împreună am pornit la un drum acum patru ani. Cei mai mulți ați fost alături de mine încă de la început, alții v-ați alăturat pe parcurs. Suntem o familie. Deviza noastră: Argeșul pe primul loc! Sunt onorat să candidez pentru un nou mandat. Argeșul pe primul loc a fost dezideratul meu și al PSD Argeș. Încă de la început am spus că nu pot să vă ofer nimic altceva decât muncă și seriozitate. Vă cer să dăm în continuare dovadă de seriozitate și decență. Anul 2024 este anul victoriei categorice pentru PSD. Am garanția că am dovedit-o județul Argeș este cel mai sprijinit de Guvernul Ciolacu. Avem o singură cale: victoria! Anul 2024 este un an mai mult decât crucial. Este un an de care depinde viitorul acestei țări. Trebuie să așezăm baza pentru alegerile prezidențiale. România are nevoie de stabilitate” a spus Mînzînă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.