prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ion Mînzînă: “În Târgul de la Miroși cumperi cu adevărat românește!”

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, împreună cu primarul Marin Niță, dar și cu parlamentari PSD, au fost astăzi în inima Târgului de la Miroși și le-au făcut o bucurie doamnelor și domnișoarelor, dăruind mărțișoare și bomboane.
Renumitul Târg de la Miroși este unul dintre cele mai vechi și mai bine aprovizionate din Muntenia.
Vin aici localnici și săteni din împrejurimile comunei să cumpere ce au nevoie direct de la harnicii #producători locali sau din alte zone. Bine îngrijit de administrația locală, Târgul de la #Miroși este și loc de întâlnire și petrecere a timpului liber pentru gospodari, dar și pentru cei mici.
“Vin aici cu mare bucurie de fiecare dată! În Târgul de la Miroși cumperi cu adevărat românește! Aici se găsesc roadele trudei oamenilor de toată isprava de la hotarul dintre #Argeș și Teleorman. Târgul de la Miroși este unul de tradiție. Își trage seva din hărnicia gospodarilor și a devenit renumit datorită bogăției ofertei și corectitudinii producătorilor și comercianților.”, a declarat Ion Mînzînă.
Împreună cu președintele Ion Mînzînă și primarul Marin Niță au fost în Târgul de la Miroși senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputații Pavelescu Nicolae și Remus Mihalcea, subprefectul Marius Pîrvu, primari din localitățile limitrofe, consilieri județeni și locali.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs