prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ion Mînzînă și Cristian Gentea, favoriți incontestabili la casele de pariuri

Duminică, pe 9 iunie, argeșenii își vor alege președintele Consiliului Județean, primarii, consilierii locali și consilierii județeni. Potrivit caselor de pariuri, candidații PSD sunt favoriți cerți în această bătălie electorală pe cât de intensă, pe atât de previzibilă.

Casele de pariuri indică o victorie categorică pentru candidații PSD. Cristian Gentea, candidatul PSD pentru Primăria Pitești, are o cotă de 1,02 în timp ce principalii contracandidați au cotă de 15, conform Casei de Pariuri FORTUNA.

Situația este similară și pentru Consiliul Județean Argeș, unde Ion Mînzînă, președintele în exercițiu și candidat PSD, are o victorie similară.

Această diferență considerabilă între cotele candidaților sugerează că alegătorii și analiștii politici se așteaptă la o victorie categorică a PSD în Argeș. Într-o comparație metaforică, bătălia electorală între PSD și PNL în Argeș este asemănată cu un meci de fotbal între Real Madrid și Zmeii Ogrezeni, conform estimărilor caselor de pariuri.

Așadar, toate semnele arată că, în Argeș, candidații PSD, Cristian Gentea și Ion Mînzînă, sunt favoriții incontestabili pentru alegerile locale din acest an.

Material realizat de către SC Euro Media Trend SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.