Ionuț Moșteanu, atac dur la conducerea PSD! „Nu merge tovarășe Ciolacu! Nu uităm!”

182
mosteanu usr edit

Deputatul USR de Argeș, Ionuț Moșteanu a lansat o serie de atacuri dure la adresa președintelui PSD. Demnitarul argeșean îl acuză pe Marcel Ciolacu că, prin moțiunea de cenzură dorită de social democrați și prin guvernul de uniune națională, se încearcă destabilizarea țării.

„Marcel Ciolacu visează guvern de uniune națională. Cum ar veni ”hai că am glumit când am vrut să dăm foc la țară și să ne rupem de UE, hai să ne facem că uităm că PSD a făcut economia și bugetul varză și hai să dăm mână cu mână ca frații”. Nu merge tovarășe Ciolacu! Nu uităm!” a postat Moșteanu.

Singura soluție bună pentru România este cea a alegerilor anticipate

Mai mult, Moșteanu susține că Guvernul Orban trebuie lăsat să își facă treaba în continuare, iar dacă se dorește demiterea acestuia să fie demarate alegerile anticipate.

„În acest moment avem un guvern în funcție, un guvern care își vede de treabă. Dacă PSD vrea să dea jos acest guvern, dacă moțiunea va trece la Parlament, atunci singura soluție bună pentru România este cea a alegerilor anticipate. PSD-ul vrea să se agațe de orice ca să nu fie anticipate. Pentru că ei sunt pe tobogan în sondaje și știu că jumătate din parlamentarii lor vor vedea Parlamentul doar la televizor dacă sunt anticipate. Nu suntem de acord nu niciun fel de propunere a PSD, acest partid care a făcut extrem de mult rău țării” a adăugat Ionuț Moșteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here