prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

ITM Argeș, gazda Simpozionului Regional organizat în cadrul Săptămânii Europene pentru securitate și sănătate în muncă!

Săptămâna Europeană este unul din cele mai importante evenimente, o campanie anuală de informare care se desfășoară în întreaga Uniune Europeană, sub conducerea Agenției Europene pentru securitate și sănătate în muncă cu sediul la Bilbao, Spania. În acest an, Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș a fost gazda acestui eveniment în perioada 03 – 05 octombrie 2022 fiind organizat în localitatea Curtea de Argeș.

Tema simpozionului a fost ,,Prevenirea și gestionarea afecțiunilor musculo scheletice – AMS,, acesta fiind și titlul cărții care a fost publicată cu ocazia evenimentului în discuție.

Colecția de studii și cercetări științifice este formată din 19 lucrări tehnico- științifice, având la bază studii de caz, exemple de bune practici care analizează diverse inițiative naționale în domeniul politicilor securității și sănătății în muncă, ce vizează prevenirea și gestionarea afecțiunilor musculo-scheletice.

Lucrările au fost realizate și prezentate de către colegi din cadrul inspectoratelor teritoriale de muncă regionale într-un cadru oficial din care au făcut parte și reprezentanți ai conducerii Inspecției Muncii.

Evenimentul s-a bucurat de prezența domnului Prefect și a celor DOI subprefecți, a vicepreședintelui Consiliului Județean, a primarului unității administrativ  teritoriale locale, a mediului de afaceri, respectiv președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură. Echipa Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, coordonată de d-na Inspector șef Anița Maria Neacșu, mulțumește tuturor participanților care au marcat acest eveniment.

      

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs