prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Jandarmii argeșeni-în tot județul în acest weekend! Află de ce!

Jandarmii argeșeni-în tot județul în acest weekend! Află de ce! Și în acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Argeș, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor lua măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, la evenimentele cu public numeros organizate în zona de competență.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. VIDEO INCREDIBIL! ÎN MIEZ DE NOAPTE ARUNCAU CU OUĂ ÎN MAȘINI! ȘAPTE TINERI – AMENDAȚI!

Vom asigura măsurile de ordine la manifestările sportive, în data de 29.07.2023 care au loc la Sala Sporturilor Mioveni și Sala Sporturilor Pitești Arena.

Vom fi alături de participanții la evenimentele cultural artistice ce se vor desfășura în județul Argeș, în data de 30.07.2023, cu prilejul „Zilei Comunei Țițești”, ”Zilei Comunei Domnești” și al ”Zilei Comunei Suseni”, pentru ca aceștia să petreacă momente liniștite, în siguranță, asigurându-ne că evenimentele rămân sigure, pentru cei care aleg să se bucure împreună cu cei dragi, de atmosfera festivă.

Jandarmii recomandă participanţilor la aceste manifestări:

  •  să aibă un comportament adecvat pe timpul desfăşurării acestora şi să se conformeze indicaţiilor date de către forţele de ordine şi de organizatori pentru evitarea încălcării normelor legale în vigoare.
  • să acorde o atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje)
  • părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, pentru a evita situaţiile de rătăcire şi pentru a preveni eventualele accidente.

Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs