Jandarmii încă mai aplică amenzi usturătoare în Câmpulung!

Jandarmii încă mai aplică amenzi usturătoare în Câmpulung! De când orașul de la poalele Mateiașului a fost declarat închis, în sensul respectării ordonanțelor de urgență, pentru că regulile erau încălcate la fiecare pas de cetățeni, jandarmii și polițiștii încă mai legitimeză pe cei în trafic și fac filtre în diferite zone ale orașului.

Cadre ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, în misiunea de patrulare au depistat în Câmpulung, în zona centrală, pe strada Fraţii Goleşti, doi tineri care nu aveau declaraţia pe proprie răspundere şi nici nu au putut justifica prezenţa lor în acea zonă, în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Câmpulung.

Distribuie prietenilor

De asemenea, cei doi nu au putut preciza nici care era urgenţa pentru care au ieşit din casă.

Pentru că cei doi au încălcat prevederile Ordonanţei militare numărul 3, articolul 1 şi 4, şi de asemenea au încălcat prevederile OUG nr. 1/1999, art. 8, au fost sancţionaţi cu suma de 2.000 lei fiecare.

Jandarmii argeşeni vă atrag atenţia că acţiunile de patrulare vor continua, iar măsurile care se vor lua sunt conform Ordonanţelor militare emise de la data intrării în situaţie de urgenţă. Asadar, staţi acasă!