JURNAL DE CAMPANIE. Echipa PNL la Priboieni

Echipa de campanie a PNL Arges a fost azi in comunele Bradu, Rociu, Moșoaia, Slobozia și Suseni. Candidatii PNL Arges pentru Parlament, Adrian Miutescu, Gelu Tofan și Dorina Stanciu, le-au explicat argesenilor din aceste localități care sunt avantajele unei guvernări liberale cu susținere în Parlament: dezvoltarea infrastructurii, afaceri prospere și agricultură performantă.
Distribuie prietenilor
Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, le-a spus cetățenilor că „Dezvoltam Argesul” nu e doar un slogan- îndemnul a fost formulat chiar de premierul Ludovic Orban la semnarea contractului pentru secțiunea Pitesti-Curtea de Arges a autostrăzii Pitesti-Sibiu. Proiectul este esențial pentru dezvoltarea județului, la el lucrandu-se in prezent într-un ritm peste așteptări.
In sudul județului, agricultura este un sector economic care oferă multora un loc de muncă. Prin cooptarea în echipa de la Arges a fostului ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, care candidează pentru Camera Deputaților, fermierii argeșenii au garanția că nevoile lor vor intra pe agenda Guvernului. De la depozitare până la valorificarea cerealelor, legumelor și fructelor, fermierii sunt susținuți de PNL și guvernarea liberală. Reușim impreuna!

Articol publicat de SC EURO MEDIA TREND SRL, la comanda PNL- Organizația Judeteană Argeș, Cod Unic de Identificare mandatar financiar: 11200025