Jurnalistul George Berevoianu va fi înmormântat la Lerești!

46

S-a așezat doliu peste localitatea musceleană Lerești! George Berevoianu, nepotul fostului primar a încetat din viață, miercuri la vârsta de 41 de ani. Anunţul morţii jurnalistului a fost făcut de realizatorul Tv Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

George Berevoianu era originar din Lereşti fiind absolvent al Liceul Dan Barbilian din Câmpulung.

George Berevoianu a lucrat ca reporter şi prezentator de ştiri la postul de televiziune Realitatea TV până în 2014, când a fost disponibilizat, alături de Laura Chiriac şi Vlad Ionescu. De atunci nu a mai apărut pe post, rămânând cu statutul de colaborator pe voce pentru diverse producţii ale Realitatea TV.
Cauza exactă a morţii nu este cunoscută, dar Antena 3 susţine că George Berevoianu ar fi suferit un accident vascular cerebral, iar miercuri ar fi intrat în stop cardio-respirator. Potrivit presei naţionale, jurnalistul şi-a petrecut ultimele luni din viaţă călătorind, până să ajungă pe patul de spital. La începutul lunii mai se afla în Lisabona, capitala Portugaliei, cu ocazia finalei Eurovision, atunci făcând şi ultima postare pe Facebook.
Lereștenii regetă profund dispariția jurnalistului!

Regretăm profund dispariția tânărului jurnalist George Berevoianu, fiu al acestei localități.
Condoleanțe familiei, putere să treacă peste aceste momente grele.
Cu durere și regrete, ne vom putea lua ramăs bun de la el, sâmbată 9.06.2018, orele 12.30, la Biserica Lereștii de Sus, unde va avea loc înmormântarea.
Dumnezeu să te odihnească, suflet bun!

George Berevoianu a luat parte la sărbătorirea Zilei Comunei Lerești, unde părinții săi au fost premiați pentru cei 50 de căsnicie. A stat retras în mulțime când pe George și Gabriela Berevoianu, părinții săi i-a chemat primarul Marian Toader pe scenă pentru a-i premia pentru cei 50 de căsătorie.